AI - För företagets framgång!

Artificiell Intelligens är mer spännande än någonsin tidigare!

Vi är i en förändring du inte kan ignorera!

Upptäck en ny era av innovation och inspiration där AI-teknik förvandlar företag och arbetsflöden världen över!

Vi befinner oss mitt i en revolution av öppen och lättillgänglig AI, där enorma språkmodeller öppnar dörrarna till oändliga möjligheter och fördelar som ökad produktivitet och minskade kostnader. Nu är tiden att dyka in i denna spännande värld med artificiell intelligens och upptäcka hur denna teknik förändrar arbetsmetoderna i en aldrig tidigare skådad hastighet. Internet, hur vi arbetar och hela vår värld är i förändring, och vi vill hjälpa dig att vara en del av denna omvandling.

Vi ger dig chansen att utforska och bemästra de senaste AI-verktygen som kan ta dina befintliga uppgifter, tjänster och lösningar till nya höjder. Lär dig använda teknologierna för att effektivisera processer, spara dyrbar tid och lösa utmaningar på banbrytande sätt.

Följ med oss på detta inspirerande äventyr och få en djupare förståelse för hur AI kommer att påverka vår framtid och hur du kan dra maximal nytta av det. Nu är din chans att vara i framkanten av en spännande utveckling. Häng med och låt oss tillsammans skapa framtiden!

AI - Framtiden är här!

Förstå, implementera och dra nytta av AI-teknik med våra skräddarsydda föreläsningar, workshops och utbildningar. För dig som företag erbjuder vi:

En introduktion i AI
Utforska AI-världen med en grundläggande föreläsning som belyser AI:s historia, nuvarande användningsområden och dess framtida potential. Denna session är utformad för företag och organisationer som är nya på AI-området och vill få en övergripande bild för att kickstarta sin AI-resa och förstå de fascinerande möjligheter som erbjuds.

Ta steget mot framgång
Här får du insikt i AI:s aktuella utveckling, användningsområden och framtida potential. Vi fokuserar på specifika AI-applikationer och användningsområden som är relevanta för just er.  Vi skräddarsyr tillfället för er som kan omfatta inriktningar som projektledning, marknadsföring eller administration, vilket gör upplevelsen både personlig och givande.

AI-strategi och handlingsplan
Dyk ned i en dynamisk och engagerande kombination av föreläsning och interaktiv workshop där deltagarna får upptäcka potentialen inom AI för att utveckla sina verksamheter och därefter skapa sin strategi och plan för att införa AI i vardagen. Föreläsningen och workshopen skräddarsys efter era behov, oavsett om ni vill bli inspirerade och tillsammans med oss utforska era nästa steg, eller om ni föredrar att fokusera på ett specifikt användningsområde som ni på förhand väljer själva.

Skräddarsydda lösningar för er AI-resa
För att säkerställa att ni får ut det mesta av AI i er verksamhet erbjuder vi konsultationstjänster där vi arbetar och diskuterar tillsammans för att förstå era unika behov och utmaningar. Priset varierar beroende på innehåll och omfattning.

Publiken blev helt golvade under Mindacts föreläsning av det högaktuella ämnet AI på Värnamo näringslivs frukostmöte. Mathias Karlsson berättade på ett pedagogiskt, men samtidigt fascinerade sätt vad som väntar oss i framtiden med den nya tekniken.

Angelica Svensson

Värnamo näringsliv

Det var en väldigt intressant och uppvaknande introduktion till AI världen som presenterades på Vandalorum i Värnamo. Det gick inte ta miste på Mathias Karlssons genuina entusiasm och kunskap i ämnet och jag kan lova att ingen åhörare lämnades oberörd. Väldigt intressant!

Carl-Otto Ohlsson

ERTECO

Våra deltagares upplevelse

Förfrågan

Vi älskar kunskap och utveckling!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag ta nästa steg.

Hör av dig, så hör vi av oss tillbaka!