AI - Framtiden är redan här

Därför ska du gå på denna föreläsning!

Välkommen till en föreläsning om Artificiell Intelligens (AI) som kommer att ta dig in i framtiden som redan är här!
Utforska en värld där AI förändrar allt omkring oss och bjuder på en uppsjö av möjligheter och utveckling. Vi kommer att ge dig en solid grund för att kunna dyka in i dessa tjänster med självförtroende.

Förståelse
Utforska AI:s fantastiska värld och lär dig vad som händer med tekniken – från personliga till professionella aspekter, AI är här för att stanna!

Kunskap
Upptäck spännande AI-tjänster som ChatGPT, Midjourney och snart även Microsoft 365 Copilot som kommer förändra arbetsmetoderna för många. Lär dig hur du kan använda dem för att förvandla din vardag!

Insikt
Få en inblick i hur företag och individer drar nytta av AI-teknikens fördelar och varför du inte vill missa tåget!

Färdigheter
Lär dig hur du börjar använda AI-teknik för att förbättra befintliga tjänster och skapa nya affärsmöjligheter som förändrar spelet!

Vi erbjuder dig en möjlighet att snabbt och effektivt bli uppdaterad i ett ämne som inte kan eller bör ignoreras. Häng med på denna hisnande resa!

 

Den 31/3 bjuder vi in till en introduktion tillsammans med Värnamo näringsliv under deras frukostmöte.
Välkommen att starta dagen med en härlig frukostbuffé och samtidigt få möjligheten att lära dig något nytt och inspirerande.

Anmäl dig här.

En förändring du inte kan ignorera!

Artificiell Intelligens är nu mer spännande än någonsin tidigare!

Företag över hela världen använder redan AI-teknik för att automatisera och effektivisera arbetsflöden, vilket ger en rad fördelar, såsom ökad produktivitet och minskade kostnader.

Nu har en revolution inletts – AI är här, öppet och lättillgängligt för alla!

I denna föreläsning kommer vi att titta på hur AI-teknik förändrar arbetsmetoder och hur den kommer att förändra vårt sätt att arbeta i framtiden. Vi kommer att utforska hur världen och internet förändras i takt med AI-utvecklingen. En förändring som vi inte kan ignorera och som alla företag och organisationer behöver förbereda sig för. Vi är redan där!

Du kommer att lära dig om nya AI-verktyg som tar befintliga tjänster till en helt ny nivå. Vi ger dig en introduktion i några av de mest omtalade AI-tjänsterna, såsom ChatGPT, Midjourney, Jasper, Microsoft 365 Copilot med flera. Vi kommer att visa hur dessa teknologier fungerar och hur de kan användas för att lösa problem och spara värdefull tid på ett innovativt sätt.

Vi kommer att ge dig en klarare bild av hur AI kommer att påverka vår framtid och hur du kan dra nytta av det! Se till att hänga med på detta spännande äventyr!

Intresseanmälan

Vi älskar kunskap och utveckling!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag ta nästa steg.

Hör av dig, så hör vi av oss tillbaka!