ChatGPT4

ChatGPT-4 är här och vi är alla helt förbluffade!

OpenAI lanserade i tisdags sin senaste AI-modell, GPT-4, och jag är helt fascinerad av dess förmågor och hur den kan förbättra vår vardag.

Än så länge kommer vi “vanliga dödliga” bara åt den extremt bra textgeneratorn, men med allt som är på gång i playground och när tillgången till GPT-4s Api:er släpps (just nu en lång waitlist och de släpper efter hand) då kommer ännu en explosion ske. Det kryllar just nu med små arbetsmyror på alla håll som skapar nya magiska AI-lösningar. Det är en otroligt spännande teknologisk utveckling som vi är i och våra liv är på väg att förändras  på många sätt.

GPT-4 kan bearbeta både text och bild, vilket innebär att den öppnar upp för en rad olika användningsområden som tidigare inte var möjliga. Tänk er att använda den för att snabbt få bildbeskrivningar som dessutom tolkar och analyserar, eller att ta din handskrivna kladd på hur du önskar att din webbsida ser ut och vilka funktioner den ska innehålla och genom några enkla knapptryck och på mindre än tio minuter sitta med grunden framför dig. Möjligheterna är oändliga!

Ännu en imponerade del av GPT-4 är dess förmåga att hantera upp till 25 000 ord, vilket är en enorm förbättring jämfört med tidigare modeller. Detta innebär att den kan analysera mycket större mängder text och ge mer detaljerade och djupgående svar än någonsin tidigare. För forskare, studenter och författare kan detta vara en game changer när det gäller att bearbeta och analysera stora textmängder på kortare tid.

Dessutom är GPT-4 mer flerspråkig än tidigare versioner och besitter nu en hög noggrannhet på 26 språk. Detta gör den mer tillgänglig och användbar för människor över hela världen, vilket är ett stort steg mot att göra AI-teknik mer inkluderande och demokratisk.

Jag är sjukt imponerad av den snabba utvecklingen från Chat GPT till GPT-4 och hur OpenAI fortsätter att förbättra och utveckla. AI är inte längre något som endast används inom industrin eller inom speciella yrken utan helt plötsligt har vi alla fått en tänkande personlig assistent som hjälper mig finna, skriva, skapa, bolla osv osv. Med GPT-4:s mångsidighet och kapacitet är det lika spännande, som läskigt, att föreställa sig hur den kommer att driva hela världen till förändring.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Om du gillar detta, kom ihåg att dela det med andra!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag ta nästa kliv?

Håll dig uppdaterad i en spännande tid där utvecklingen går i rasande fast. Ta klivet in i framtiden redan nu.
Hör av dig så berättar vi mer!

Hör av dig, så hör vi av oss tillbaka!