Vi är igång!

Vi är överlyckliga och stolta över att äntligen ha kommit igång!

Efter hårt arbete har vi lanserat vår nya webbsida och nu är vi härligt otåliga och förväntansfulla inför allt spännande som väntar runt hörnet. 

Mindact.se är fortfarande under utveckling och vi har stora planer och ännu mer innehåll som snart kommer att publiceras. Att arbeta med webbsidan har varit en fantastisk resa där vi har utforskat WordPress och Elementor för att skapa engagerande och attraktivt innehåll. Vi har arbetat hårt för att skapa en enkel och inspirerande upplevelse för våra besökare och vi hoppas verkligen att du kommer att gilla det lika mycket som vi gör!

Så här i uppstarten så har vi varit både på det ena och det andra hållet, byggt webbsite samtidigt som vi byggt kontaktnät och utbildat oss. En av de mest glädjefulla delarna hittills under vår nätverks- och researchfas, är alla de underbara och inspirerande personer som vi har mött. Vi ser verkligen framemot massa nya spännande samarbeten framöver.

Och så artificiell intelligens! ChatGPT släpptes för allmänheten och med vilken smäll! På mindre än ett dygn var vi fast, tillsammans med miljoner andra, och sen dess har vi förlorat oss i AI-världen. ChatGPT, Midjourney med massa mera och fatta vad som händer när Microsoft släpper Copilot fri. Ja vi lever minst sagt under en spännande tid.  Förändringen vi befinner oss i just nu är enorm!

Totalt: Vi har lärt oss så mycket under de senaste månaderna och vi kan knappt vänta med att dela med oss av allt vi har upptäckt!

På Värnamo Näringslivs frukostmöte den 31/3 kommer Mathias att dela med sig av AI-världens möjligheter. Han kommer att belysa hur AI redan nu påverkar oss och hur han spår dess förändringskraft under de närmaste åren. Han kommer ge en inblick i dessa verktyg och i detta fascinerande område. Det kommer bli en inspirerande morgon!

För er som har följt oss under en tid, vet ni att vi brinner för att öka medvetenheten kring den psykiska ohälsan hos barn och unga. Även om detta också handlar om kunskap och medvetenhet, så är det inte samma typ av inspirerande kunskapslyft som våra andra planer. Detta är ett ämne som vi vill engagera oss i och göra skillnad inom. Vårt hjärteprojekt. Vi kommer att arbeta med detta parallellt med våra andra ämnen.

Så, med massor på gång och vår resa bara i början, är vi oerhört glada över att du har hittat hit och hoppas att du kommer att följa oss framöver. Vi ser verkligen fram emot att dela med oss av våra passioner och allt som vi har att erbjuda.

Håll ögonen öppna och följ oss på Linkedin, Instagram, Twitter och Facebook för att hålla koll på vad vi gör. Vi lovar att det kommer att bli inspirerande, roligt och fullt av överraskningar, oavsett om det handlar om föreläsningar, events eller annat spännande.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Om du gillar detta, kom ihåg att dela det med andra!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag ta nästa kliv?

Håll dig uppdaterad i en spännande tid där utvecklingen går i rasande fast. Ta klivet in i framtiden redan nu.
Hör av dig så berättar vi mer!

Hör av dig, så hör vi av oss tillbaka!