Våra föreläsningar

AI - Framtiden är redan här

En föreläsning för dig som vill vara delaktig i den pågående revolution inom AI.

Artificiell Intelligence har plötligt blivit ett samtalsämne vid frukostbordet och många har svårt att hänga med. 2023 är året vi kan prata om flera nivåer av AI på riktigt.
AI rör sig från att automatisera intelligens, till att assistera, förbättra och börjar nu närma sig den autonoma intelligensen.
Chansen är stor att ditt jobb innefattar en dator, internetuppkoppling och olika mjukvaror. Därför kommer du att påverkas och behöver hålla dig uppdaterad om vad som sker. Låt oss dyka in i världen av AI och utforska dess möjligheter tillsammans!

Microlearning - Ett powertool för utveckling

En föreläsning för dig som vill förstå och utnyttja potentialen av microlearning för din personliga och professionella utveckling.

Microlearning har blivit allt mer populärt i en tid då vi ständigt är uppkopplade och upptagna. Med korta, fokuserade inlärningsmoduler kan vi snabbt förvärva nya kunskaper och färdigheter som hjälper oss att hålla oss uppdaterade och konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.
Kom och lär dig hur microlearning kan bli din nya superkraft!

För våra barns välmående - skolan

En föreläsing om psykisk ohälsa för dig som arbetar i skolan. Få värdefull kunskap genom att lära dig uppmärksamma de tidiga varningssignalerna och vägledning i hur man bemöter dem. Bli starkare i din roll för att möta eleven.

För våra barns välmående - föreningsliv

En föreläsing om psykisk ohälsa för dig som ledare i en förening. Här får du som ledare en möjlighet att lära dig mer om psykisk ohälsa inom idrotten och hur du med små medel kan förebygga detta.

För våra barns välmående - föräldrar & vuxna

En föreläsing om psykisk ohälsa för dig som förälder. Lär dig uppmärksamma de tidiga varningssignalerna när ett barn mår dåligt, vad som händer och hur man bemöter det. Föreläsningen är till dig som förälder för att bli starkare i din roll men också för dig med ett barn som kämpar idag.

För våra barns välmående - företag

En föreläsing om psykisk ohälsa för företaget. Här får ni vägledning i hur man möter den psykiska ohälsan på arbetsplatsen, vad det innebär för en anställd med anhöriga som har besvär och hur man med medvetenhet och öppenhet på arbetsplatsen kan göra stor skillnad.

För våra barns välmående - vården

En föreläsing om psykisk ohälsa för dig som arbetar inom vården. Ni kommer att få inblick i verkligheten utanför vårdens väggar, de utmaningar som föräldrar möter när de söker hjälp för sina barn, vad som fungerar bra och mindre bra.

Vi älskar kunskap och utveckling!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag ta nästa steg.

Hör av dig, så hör vi av oss tillbaka!