Våra workshops

En workshop i ChatGPT - Upptäck kraften i artificiell intelligens

ChatGPT, en av de mest omtalade och revolutionerande AI-lösningarna, förändrar spelplanen för yrkesverksamma inom en rad branscher.

🚀 Skapa magi med ChatGPT: Få en djupgående förståelse för AI-teknikens kraft och potential. Vår interaktiva workshop kommer att introducera dig för ChatGPT:s mest banbrytande funktioner och tillsammans kommer vi att utforska hur du kan använda dessa för att förvandla ditt arbete och resultat.

🌟 Anpassa AI för din framgång: Oavsett om du är marknadsförare, lärare, skribent eller företagsägare, kommer vår workshop att visa dig hur du kan anpassa ChatGPT för att skapa briljanta texter, engagerande presentationer, effektiv kundservice och pedagogiskt material som gör skillnad.

💡 Skräddarsydda lösningar för din bransch: Vi dyker ned i användningsområdena för ChatGPT inom olika branscher, så att du får konkreta exempel och strategier för att dra maximal nytta av AI-tekniken i just din verksamhet.

🤩 Inspireras av framtidens möjligheter: Låt dig förtrollas av vår entusiastiska och kunniga instruktörer som delar med sig av sina bästa tips och tricks för att bemästra ChatGPT och naturligt språk. Vi lovar att du kommer att lämna workshopen med nyfunnen inspiration och en känsla av spänning inför framtiden.

Anmäl dig till vår ChatGPT-workshop idag och låt oss tillsammans utforska hur AI kan bli din bästa vän och kraftfullaste verktyg. Förbered dig för att bli bländad av möjligheterna och förvandla ditt sätt att arbeta för alltid!

Vi ger dig 90 minuter av kreativitet och inspiration och att bli en del av framtiden redan idag!
Ta med din dator och sällskapa oss. Mer info får du vid anmälan.

Önskar du som företag en föreläsning eller workshop för era anställda eller en konsultation i hur ni tar er vidare? Välkommen att kontakta oss på kontakt@mindact.se

Midjourney -
Skapa magiska bilder med AI

Vill du uppleva hur du kan skapa fantastiska bilder med bara några ord och artificiell intelligens?

Då är den här workshopen perfekt för dig!

Du kommer att få en detaljerad presentation av Midjourney, ett revolutionerande verktyg som låter dig omvandla dina tankar till verklighet i bildform. Du kommer att få möjligheten att prova Midjourney själv och se hur dina bilder blir levande framför dina ögon. Dessutom kommer du att lära dig hur du kan förbättra dina beskrivningar och diskutera frågor kring AI-konst.

Midjourney är inte bara ett roligt och kreativt sätt att uttrycka dig, utan också ett användbart verktyg för olika syften.
Du kan till exempel använda Midjourney som en fantastiskt hjälpmedel för att kickstarta dina tankar för illustrationer och logotyper, skapa mallar för affischer, annonser, webbsidor eller andra grafiska element som du behöver i ditt yrkesliv eller privat.

Att inreda ditt hem kan plötsligt gå från en förvirring i vad och var till snabba och detaljerade förlag efter dina önskemål. Få stylingtips och bli din egen kläddesigner.
Midjourney för att skapa personliga gåvor, kort eller inbjudningar till dina nära och kära. Allt som kan kan visas i bild kan du nu skapa på ett ögonblick.

Oavsett om du är intresserad eller erfaren kommer du garanterat att ha kul och bli inspirerad av den här workshopen! Lämna din intresseanmälan redan idag så får du veta allt om när och var den kommer att äga rum.

Intresseanmälan

Vi älskar kunskap och utveckling!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag ta nästa steg.

Hör av dig, så hör vi av oss tillbaka!